2016. november 23., szerda

Let's start this again



Nos, szóval, gondolkodtam. Nem, nem zárom be továbbra sem a blogot, elkezdtem, be is kell fejezni, fél munkát nem csinálunk. Viszont ahogyan tegnap ültem a blog felett, rájöttem, hogy ez a sztori nem fog menni. egy, azért, mert ezt már megírtam, és semmi új sincs benne, csak néhol egy-két változás, de ennyi. Kettő, Harley karaktere nagyon nagyon Mary Sue szagú. Lehet, hogy ti nem érzitek, de én igen. Mivel van egy szuper ereje, félig meddig megállíthatatlan, már pedig én ezt nem akarom. Szeretném, hogyha egy leszakadt híd alatt nem átugorna, hanem megállna, és gondolkozna azon, hogy mégis mi legyen. Remélem értitek a hasonlatot. Harmadik, ez a típusú történet, amit most írok körülbelül már minden blogbon ott van. Érts: Van egy ismeretlen szuper képességekkel rendelkező gyilkos/árva lány akit később felpártolnak és ebből lesz valami. Ez meg kicsit rohadtul idegesít. Mindenhol ugyan az a kaliber, nézhet az ember jobbra, vagy pedig balra. Szóval, harmadjára, de újra kezdem a Mischief and Blood-ot. Olyanra alkotom meg, amilyennek helyesnek érzem, és ami a legjobb, hogy egy teljesen más történetet fogtok kézhez kapni. Egy olyat, amit magyar közegben lehetőleg nem olvastatok gyakran, és egy olyat, amiben a főszereplő nem egy szuperszuka, hanem egy apró galamb a macska szájában. 
Röviden össze is szedném, hogy mik lesznek a főbb újítások:
  • Brand new történet.
  • Egy AU, azaz nem a filmekkel canon irányba megyünk. 
  • Valor már meghalt kétszer, és itt az ideje, hogy halott is maradjon. Bumm, nem létezett, alszik mélyen. Tudom, hogy ezzel pár embert magamra haragítok, de komolyan, egy beszélő farkasról beszélünk. 
  • Megváltoznak a szereplők is egy részben. Jobban mondva, lesz Harley, meg Loki, de a többiek inkább mellékek lesznek. 
  • A design azért maradni fog. 
  • A történet úgy lesz megírva, hogy még azok is értsék hellyel közzel, akik nem feltétlen MARVEL rajongók. Mindenhogy fogyasztható lesz.
  • Valamint igyekszem elkerülni a más történetekkel való crossovert, már pedig azért, mert a történet feleslegesen válhat túl bonyolulttá tőle.  
És röviden ennyi is lenne. Sajnálom, hogy már harmadjára is neki ugrok, de ez azért van, hogy jó kedvel írjak egy JOBBAT, mint amilyen a mostani. Addig is, egy kis türelmet kérek, amíg mindent átírok, a karaktereket pedig átszerkesztem hogy megegyezzen a történettel. Valamint legyetek huncutok.
Ravenna

4

  1. Sok sikert hozzá, engem kíváncsivá tettél :3

    VálaszTörlés
  2. Nagyoon sok energiát küldök ehhez!!! sok sikert várom hogy mi pattan ki a fejedből. Fent vagy Wattpadon??? Én WolfFire8 vagyok.

    VálaszTörlés
  3. Mindig is imádtam a történeted, és nagyon kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle így harmadszorra :)
    Nagyon sok kitartást kívánok hozzá!

    VálaszTörlés
  4. Várom a folytatást nagyon tetszett, Loki és harley között lesz esetleg románc vagy valami?

    VálaszTörlés

Képzelj ide valami kreatív írást, oké? | Illetve itt az egyedi betűtípus linkje is : google fonts