2017. január 7., szombat

Prológus

Nos, végre tudtam lopni egy kis időt, hogy megírhassam legalább a prológust ide. Nem lett túl hosszú, de nem is itt akarom lelőni a legjobb poénokat, szóval röpke információt csepegtetek csak nektek jelenleg. Nem tudom, hogy milyen gyakran fogom hozzni a fejezeteket, annyit mondok, hogy amikor az időm, és a kutyám, Sherlock engedi (mert a kisördög mostanság kamaszodik és egyre makacsabb). Egy szó mint száz, a Mischief and Blood újra indult immár harmadjára is, és most már meg nem állunk a végéig! Jó olvasást kívánok!
Ravenna

------

Az ember sok mindenre számít, amikor egy skandináv isten egy csapat űrlénnyel lejön a Földre azzal a céllal, hogy uralkodjon rajta. Mintha egy rossz sci-fi film, vagy könyv történetét hallanánk, pedig ez koránt sincs így. Ez megtörtént. Mi, alias halandók, sosem hittük volna azt, hogy egy isten lesz a királyunk, és amikor meg történt az invázió, minden kételkedő és számító is megdöbbent. A Bosszúállók csapata - amit hősök alkottak - elbukott a harcok során. Az, hogy ezt mi okozta máig titok, még a történelem száméra is. Belső viszályok, vagy talán nem voltak fizikailag képesek a feladatra? Kitudja. De elbuktak, és ez a lényeg.
   
A világunkban pedig átment kisebb nagyobb változásokon. Van, amely nagyon szembe tűnik, és van, amely kevésbé. Az egyik legfontosabb, amit tudnod kell, hogyha itt élsz, hogy a szólásszabadság szabályozva van, tehát, nem igen mondhatjuk szabadságnak. A királyt szóban kétségbe vonni tilos, ugyan így törvényeinek célját, és a rendelkezéseit. Nem említhetted meg a Bosszúállókat és a SHIELD ügynökséget sem. Lázadásért halál jár. Lehet ez szimplán szóbeli buzdítást, vagy akár tett, aki egyetlen egy pillanat erejéig is a király ellen fordul, halál fia. Egyébiránt bármiről beszélhetsz, amely nem tartozik ezek közé.  De az emberek így is gyakran megválogatják szavaikat, mindenki tudja, hogy a király rengeteg kémmel rendelkezik. Így könnyen kitudja választani a farkast a nyájából, ezzel megőrizve a látszólagos nyugalmat, egy időre.
   
De a legfőbb cselekedete Loki királynak egyértelműen az éhezés és a háborúk megszüntetése volt. Azt, amelyet egy világ nem tudott több ezer éven át orvosolni, az istennek mindössze tíz évébe került. Igaz, cserébe eltörölt egy-két országot, és kegyetlenül megbüntette azokat, akik ellene szegültek, de a célját elérte. Béke volt. Kemény kézben tartott nyugalom. A király lelke megnyugodott, hiszen mint minden uralkodónak, akit a hatalom hajt, egyetlen egy célja van. Rendben tartani a területét, és biztosítani azt, hogy senkinek még esélye se legyen a trónra pályáznia. Már pedig a háború által meggazdagodott és karizmatikus emberek könnyedén elnyerhetik a nép szívét is. Ezt ő nem akarhatja. Remélte, hogy ezzel helyre hozza az invázió okozta utálatot, melyet felé tanúsítottak.  
    
Azonban persze semmi sem olyan nyugodt, mint amilyennek látszik, az uralkodó feje felett pedig láthatatlan esőfelhők gyülekeznek, amelyekből kitudja, mikor csap le a villám. Egyre többen látják meg benne a rosszat, és belső köre is lassan kezd ellene fordulni. Az, hogy a király hogy oldja meg eme problémákat, már a jövő zenéje. 


20

 1. Loki, mint a Föld teljhatalmú ura? Ajaj. Egyrészt így oolyan elérhetetlennek tűnik, másrészt mégis jó, amit tett az emberiséggel. Cejetem. Még mindig.
  A blogot is.
  Szóval tetszett a bevezető és várom a többit :3
  Pussz: Babu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Loki kiismerhetetlen xD Kitudja mi jár abban az okos és handsome fejében >:3
   Köszönöm hogy írtál <3

   Törlés
 2. jó végre újra látni *o* nagyon vártalak már, ahogyan a folytatást is, hogy mit sütsz ki :D hajrá, számíunk rád, sok barátnőmmel :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óhh, nagyon szépen köszönöm a visszajelzést :D Jelenleg éppen pánik és dührohamokkal küszködök , ezért nem volt igencsak új fejezet, de ígérem, hogy hozom ahogyan csak tudom :D

   Törlés
 3. Jó újra látni��
  Bár eddig is szerettem, az átírás felcsigázta az érdeklődésemet. Várom a folytatást ����

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óhhh, köszönöm szépen a kommentet :D
   Amilyen gyorsan tudom hozom a folytatást!

   Törlés
 4. Szia, én már egy csomó fanfiction-t elolvastam ebben a témában (We ♡ Loki) és be kell vallanom, mindegyik olvasása után visszatértem, a te blogodhoz! Mert ezelött is a legjobbnak tartottam, de ezután az új Prológus után, rájöttem egyszerűen isteni(istennői) ahogy írsz. Imádom és hajrá! Már alig várom a folytatást!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óhh,h köszönöm szépen <3 elnézést hogy csak most írok, de el vagyok havazva egy kicsit. Annyit megsúgok azonban hogy a Thor ragnarok trailer megihletett szóval hamarosan jönni fog a legelső fejezet :D

   Törlés
  2. Szuper! Már alig várom, ahogy a Thor 3. részét is.

   Törlés
 5. Szia! látom a prológust már jó pár hónapja irtad. nagyon várom hogy folytasd! végre egy fanfic amiben egy nő és Loki van és nem Loki és egy férfi XD. nagyon ügyes vagy csak ámulok! hajrá,csak igy tovább és izgatottan várom a következő részt! (1 részt ;) )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, Loki elég népszerű slash körökben, de ezért nem hibáztathatunk senkit, végül férfi és nő is imádja a bajos istent :D

   Törlés
 6. Csupán kíváncsiságból, mikorra várható az új rész?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudom, hogy ez már a bunkóság szintje és egy türelmetlen barom hisztije, de mikor lesz új rész?

   Törlés
  2. Nem vagy türelmetlen, csak én nem tudtam befejezni időben! :3 Nagyon nagyom sajnálom, de eskü még a héten hozom. Csak ez a fajta történet egy sokkal nagyobb megfontoltságot igényel, mint az előző.

   Törlés
  3. Köszi, megnyugtattál. És igazad van, jobb egy jól kidolgozott történet, késöbb, mint egy összecsapott, "időben".

   Törlés
 7. Szia! Olvastam az új ötletedet - nagyon jónak hangzik! Jómagam is dolgozom egy hasonlón, amelyben Lokke (én ezt az írásmódot használtam) a Kilenc Világ uralkodója, testvére, Dormer (Thor régiesen) pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy visszaszerezze elcsalt trónját.
  Gondoltam, valamelyik oldalon leközlöm, tudsz segíteni? :) Sok sikert az íráshoz!

  VálaszTörlés

Képzelj ide valami kreatív írást, oké? | Illetve itt az egyedi betűtípus linkje is : google fonts